Angyali Védelem

Ez a programozott kristály termék megóv  minden élő szervezetet különösképp az emberi szervezetet az ártó sugárzásoktól; az atom és kozmikus sugárzástól, azzal, hogy az előnytelen rezgéstartományt átalakítja előnyös rezgéssé. Minden számodra ártó rezgést átalakít előnyös, emelő, energetizáló, tudatosabbá tevő rezgéssé és átalakítja a rossz érzést, rossz hangulatot jó hangulattá, örömmé boldogsággá.

Elvezeti a fáradtságot, álmosságot és magába szívja az előnytelen fizikai elváltozásokat élelmiszerekből, ruházatból magához vonzza az emberi egészségre előnytelen rezgéseket és fénnyé alakítja. Időjárási anomáliákat megszünteti ott, ahol vagy – úgy, hogy az a Földnek és a rajta élőknek is harmóniát hozzon. Megtisztítja a levegőt és a földet minden káros és romboló anyagtól, és hasznossá építővé alakítja azokat.

Félelem, pánik ellen segít. Biztos tudatot ad, hogy minden jó úgy, ahogy történik – és azt mindig előnyödre tudd fordítani!

Ha a programozott kristály termék használójának az aurájában van a nap szinte minden órájában, az a legjobb megoldás. Akkor mindig éppen annyit segít a megértésben, amennyit az illető aurája befogad, azaz amennyi rezgésszint emelkedést könnyedén elvisel. Nappal a testhez képes 40-60 cm-en belül, éjszaka az ágy mellett érdemes elhelyezni. A kristályok semmilyen külső behatásra nem veszítik el az alábbi programokat kivéve, ha a kristály  megsemmisül.

  • Hegyikristály
  • Rózsakvarc
  • Citirn
  • Vörös jáspis
  • Amazonit

 

A programozott kristály termékek egyedi kivitelben készülnek. Női és férfi karkötők, medálok, kulcstartók többféle színben elérhetőek. A termékhez részletes leírást adunk.