Kristályok

A kristályokról

  • Miben segítenek?
  • Mikor használjuk?
  • Ár

Kvarckristályok használatával az eredeti, azaz egészséges rezgésszint helyreállítható.

A nap szinte minden órájában, az a legjobb megoldás. Akkor mindig éppen annyit segít a megértésben, amennyit az illető aurája befogad, azaz amennyi rezgésszint emelkedést könnyedén elvisel.

A kristályok ára:

2.000,- Ft-tól/db

 

GYIK

Mi a hatása?

Arra a kérdésre, hogy a kristályok pontosan milyen hatást váltanak ki, nagyon nehéz általános választ adni. Mivel mindegyik  kristály más, és az emberek problémái is különbözőek, a hatás sokféleképpen történhet. A kristályok segítik a regenerációját az ember finom rezgésekből álló energiarendszerének. A harmonizáció minden embernél más- más idő alatt megy végbe.

Mikor használjuk?

A kristályok folyamatosan segítenek amikor az aurában vannak emelik a rezgés szintet, mindig éppen annyit amennyit illető aurája befogad, azaz amennyi rezgésszint emelkedést könnyedén elvisel.

Kristályokat kell tisztítani?

Ezeket a kristályokat nem kell tisztítani, mert öntisztulóak.  (Fizikai lemosás, megtisztítás szükséges lehet, de ez nem befolyásolja a benne lévő programot.)  Az általunk programozott kristályok a programot megőrzik, nem módosul, nem törlődik ki belőlük, mert önmagukat megújítják.

Mik a kristályok?

A természetes kristályok azok az ásványok, amelyeknek szerkezete megfelel a kristály meghatározásnak.

A kvarc az oxidok és hidroxidok osztályába tartozás ásványfaj, a SiO2 egyik szerkezeti változata. A kvarc a földkéreg egyik legelterjedtebb ásványa. A kvarcváltozatoknak egy része kristályokban fordul elő, ezek a kristályosodott kvarcok. A vaskos kvarcok vagy rostos, vagy szemcsés szerkezetűek. Rostosak: a kalcedon, a karneol, a krizopráz, a heliotrop, az achátok. Szemcsések a szarukő, a jáspis. Kvarckőzet az aventurin.

Testünk, minden egyes szervünk, érzelmi, gondolati hozzáállásunk egy bizonyos rá jellemző frekvencián rezeg. A különböző testi és lelki zavarok más-más energiafrekvenciát mutatnak. Kristályok alkalmazásával az adott szervnek, érzelemnek, gondolatnak megfelelő eredeti frekvencia visszaáll, ezzel helyreáll a harmónia. Kvarckristályok használatával az eredeti, azaz egészséges rezgésszint helyreállítható. A kristályok nem közvetlenül teszik rendbe a fizikai testet, hanem az ember energetikai, érzelmi, mentális rendszerének, a „finom-szerkezetének” regenerációjában, a harmónia helyreállításában és fenntartásában segítenek. Miután a finom-testekben helyreáll az egészség, ezután állítják be a fizikai testben a harmóniát.

Kikristályosodott kvarcok:

  • Hegyikristály
  • Ametiszt
  • Füstkvarc
  • Citirn
  • Rózsakvarc
  • Tigrisszem

Webáruház elérhetősége: http://jasminharmony.boltaneten.hu/

Áraink

Termék Információ Ár Engedmény Mai ár
Kristály karkötő (egyedi) Pénz rendező Párkapcsolat Egészség Szerencse 2.000,- Ft-től 2.000,- Ft-tól
ÚJ Generációs Kristály karkötő (egyedi) Pénz rendező Párkapcsolat Egészség Szerencse 3.000,- Ft-tól 3.000,- Ft-tól
Kristály karkötő (egyedi) Gyermekáldás 5.000,- Ft-tól 5.000,- Ft-tól
Kristály medál, kulcstartó Angyali védelem 1.000,- Ft-tól 1.000,- Ft-tól
Kristály tanácsadás Üzlet, iroda harmonizálás 12.000,- Ft-tól 12.000,- Ft-tól

Az általunk programozott kristályok a programot megőrzik, nem módosul, nem törlődik belőlük, mert önmagukat megújítják.

 

Pénz rendező

Megtanulod megteremteni, kezelni, kontrollálni a pénzt úgy, hogy minden szükségletedet és minden vágyadat ki tudd fizetni, amihez szükséges pénz. Röviden: megvalósíthatod pénzügyi szabadságodat.

 

Párkapcsolat

Segít, hogy a párkapcsolatod sokkal harmonikusabb, sokkal kiegyensúlyozottabb, szeretettel, szerelemmel telibb legyen. Ha még nincs párkapcsolatod, akkor segít neked abban, hogy a hozzád való párt bevonzza, akivel szeretetben, szerelemben, harmóniában tudsz együtt élni.

 

Gyermekáldás

Segít, hogy a felelősségteljes gyermekvállaláshoz és neveléshez kapcsolatos érzéseid sokkal harmonikusabb, sokkal kiegyensúlyozottabb, szeretet teljesebb és elfogadóbbak legyenek.  Ha még nincs gyermeked, akkor segít neked abban, hogy a gyermekáldást bevonzza, akit szeretetben, harmóniában és melegszívű anyai gondoskodással tudsz pároddal együtt felnevelni.

Angyali védelem

Megvédenek téged, családodat, szeretteidet, környezetedet, az egészségedet, tudatalattidat, elmédet, azaz testedet és lelkedet az időjárási, gondolkodásbeli, érzelembeli diszharmonikus hatásoktól.