Pénz rendező

A programozott kristály termék oldja rossz érzéseidet, negatív beidegződéseidet, és segít, hogy megváltozzon az anyagi javakhoz való hozzáállásod. Segít, hogy felszabadulj félelmeid alól, hogy megszabadulj rossz érzéseidtől, hogy szabadságod legye a földi anyagai javak, a pénz rabságától. Alkalmassá tesz ezáltal, hogy elfogadd, a pénz csak energia, ami végtelen mennyiségben áll a rendelkezésedre.

Ha a pénz rövidesen csak egy szükséges eszköz lesz a kezedben, akkor következik be az igazi áramlás, az anyagi javak igazi bevonzása. Akkor majd nem is lesz annyira fontos, hogy „legyen valamim”, mert a megértés arról is szól, hogy a birtokolt javak feladása ad igazi szabadságot. Minden pénzzel kapcsolatos negatív energia, minden anyagi javakhoz kapcsolódó hiedelem, megszokás, tapasztalat, otthonról hozott beidegződés harmonizálható, átalakítható a kristályok segítségével.

Mindig, amikor az aurádban van segít  egy kicsit emelni a rezgésszintedet, elengedni a rossz érzéseidet, mindig egy kicsit segít elfogadni a pénzt és segít, hogy még közelebb kerülj a pénzügyi szabadság állapotához.

Mindig 1-1 lépés. Mindig közelebb és közelebb. Egészen addig, míg el nem jutsz az általad vágyott állapotba és alkalmassá válsz, hogy képes legyél jól kezelni a pénzt – akkor jön fizikailag is a pénz. 

Ha a programozott kristály termék használójának az aurájában van a nap szinte minden órájában, az a legjobb megoldás. Akkor mindig éppen annyit segít a megértésben, amennyit az illető aurája befogad, azaz amennyi rezgésszint emelkedést könnyedén elvisel. Nappal a testhez képes 40-60 cm-en belül, éjszaka az ágy mellett érdemes elhelyezni. A kristályok semmilyen külső behatásra nem veszítik el az alábbi programokat kivéve, ha a kristály  megsemmisül.

  • Füstkvarc
  • Hegyikristály
  • Citrin
  • Ametiszt
  • Rózsakvarc
  • Karneol
  • Kalcedon
  • Vörös jáspis

 

A programozott kristály termékek egyedi kivitelben készülnek. Női és férfi karkötők, medálok, kulcstartók többféle színben elérhetőek. A termékhez részletes leírást adunk.