Párkapcsolat

Ez a programozott kristály termék segít, hogy a párkapcsolatod sokkal harmonikusabb, sokkal kiegyensúlyozottabb, szeretettel, szerelemmel telibb legyen.  Ha még nincs párkapcsolatod, akkor segít neked abban, hogy a hozzád való párt bevonzza, akivel szeretetben, szerelemben, harmóniában tudsz együtt élni.

Segít, hogy elfogadj helyzeteket, embereket – a párodat, szituációkat, saját magadat. Segít, hogy elfogadd, a párodnak is vannak tanulófolyamatai (hibái), hogy könnyen megértsd, neki is vannak nehéz élethelyzetei, amelyek megoldása neki még nem megy olyan könnyen. Tudj örülni az élet apró pillanatainak és ezt ki is tudd mutatni, tudd áramoltatni az életörömödet mindenki, de főleg a párod felé.

Segít a szerelem tökéletes, félelem nélküli megélésében. Segít bevonzani életedbe az igazi tökéletes szerelmet, szeretetet és harmóniát.

Ha a programozott kristály termék használójának az aurájában van a nap szinte minden órájában, az a legjobb megoldás. Akkor mindig éppen annyit segít a megértésben, amennyit az illető aurája befogad, azaz amennyi rezgésszint emelkedést könnyedén elvisel. Nappal a testhez képes 40-60 cm-en belül, éjszaka az ágy mellett érdemes elhelyezni. A kristályok semmilyen külső behatásra nem veszítik el az alábbi programokat kivéve, ha a kristály  megsemmisül.

  • Ametiszt
  • Rózsakvarc
  • Karneol
  • Kalcedon
  • Tigrisszem

 

A programozott kristály termékek egyedi kivitelben készülnek. Női és férfi karkötők, medálok, kulcstartók többféle színben elérhetőek. A termékhez részletes leírást adunk.