Gyermekáldás

Ez a programozott kristály termék segít abban, hogy a felelősségteljes gyermekvállaláshoz és neveléshez kapcsolatos érzéseid sokkal harmonikusabb, sokkal kiegyensúlyozottabb, szeretet teljesebb és elfogadóbbak legyenek.  Ha még nincs gyermeked, akkor segít neked abban, hogy a gyermekáldást bevonzza, akit szeretetben, harmóniában és melegszívű anyai gondoskodással tudsz pároddal együtt felnevelni.

Mindig, amikor az aurádban van segít  egy kicsit emelni a rezgésszintedet, elengedni a rossz érzéseidet, mindig egy kicsit segít a gyermekáldás harmonikus, pozitív megélésében, vagy ha ennek akadálya van, a cél elérésében.

Segít, hogy könnyen tudd áramoltatni, azaz adni és kapni is a szeretetet.  Hogy a szeretetet nemcsak a pároddal kapcsolatban, hanem minden életedbe kerülő emberrel teljességében megéld. A szerelem tökéletes, félelem nélküli megélésében is segít a programozott kristály.

 

Ha a programozott kristály termék használójának az aurájában van a nap szinte minden órájában, az a legjobb megoldás. Akkor mindig éppen annyit segít a megértésben, amennyit az illető aurája befogad, azaz amennyi rezgésszint emelkedést könnyedén elvisel. Nappal a testhez képes 40-60 cm-en belül, éjszaka az ágy mellett érdemes elhelyezni. A kristályok semmilyen külső behatásra nem veszítik el az alábbi programokat kivéve, ha a kristály  megsemmisül.

  • Hegyikristály
  • Ametiszt
  • Rózsakvarc
  • Karneol
  • Vörös jáspis

 

A programozott kristály termékek egyedi kivitelben készülnek. Női és férfi karkötők, medálok, kulcstartók többféle színben elérhetőek. A termékhez részletes leírást adunk.