Reiki

A Reikiről

A kezelés során csakra és aura harmonizálást  végzünk , szabályozzuk a csakrák energia felvételének egymás közötti egyensúlyát. Gyógyító energiát kap a kezelt személy az univerzális energiából.

A kezelendő személy kéri és elfogadja az energetikai kezelést, így szabad utat enged a gyógyulásnak.

A Reiki kezelés ára:

2.000,- Ft/alkalom

 

GYIK

Mi a hatása?

A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító folyamatait és egy méregtelenítési folyamatot.  Átfogóan regenerálja a szellemi test finomanyagában lévő energiapályákat.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A Reiki kezelés 25-40 percet vesz igénybe a kezelt személy állapotától függően.

Át kell öltözni?

A Reiki kezelés  előnye, hogy a kezeléshez  nem kell átöltözni és minimális a helyigénye.

 

Reiki energiareiki

Reiki nem homeopátia, de nem is a megszokott gyógymódok egyike. Különbözik minden mástól, s az univerzális életenergiából merít erőt a gyógyításhoz. Egy különleges tudás, melyet ma már nem csak a kiválasztottak, de bárki elsajátíthat. A Reiki egy gyógymód, mellyel magunkon és másokon segíthetünk. A reiki egy kézrátételes ősi gyógymód, mely az univerzális életerőre épül. Oda áramlik, ahol az illetőnek a legnagyobb szüksége van rá. A Reiki energiáit közvetítő csatornaként működik, akin keresztül az energia a kezelt személy testébe áramlik.

A Reiki a szeretet hálózata, amely az univerzális energiára épül. A Reiki segít, hogy megismerjük magunkat és rátaláljunk helyünkre az univerzumban. Valamennyien ezzel az egyetemes életerővel születünk, mivel ez maga az élet energiája.

Az embereket általában akkor is vonzza a Reiki, ha nagyon keveset tudnak róla. Bárki megteheti azt, hogy a kezét egy másik személyre helyezi, és gyógyulási folyamatának felgyorsítását segíti mágneses energia átadásával. Azonban egy olyan személy, aki megkapta a Reiki behangolásokat, a fizikai és éteri test magasabb rezgésszintre történő finomabb behangolásának egy nagyon ősi módszerét élte át. Megnyitották bizonyos energiaközpontjait (más néven csakráit), hogy ez által nagyobb mennyiségű egyetemes életerő-energiát tudjon magán átáramoltatni és azt a megfelelő rezgésszinten tartani.

A Reiki, akárcsak több más természetes gyógyító folyamat, energiákat használ. Az Isteni, univerzális energiát közvetít azok felé, akiknek valamilyen testi, vagy lelki probléma miatt energiára van szüksége.

  • Rövid időt, maximum 25-40 percet vesz igénybe.
  • A Reiki kezeléshez nem kell átöltözni.
  • Csakrákat és aurát harmonizál
  • Javítja a test energia szintjét, oldja a lelki problémákat
  • Hatására beindulnak a természetes öngyógyító folyamatok

 

Áraink

Szolgáltatás Információ Ár Engedmény Mai ár
Reiki (25 perc) Rövid kezelés 2.000,- Ft 2.000,- Ft
Reiki (40 perc) Hosszú kezelés 3.000,- Ft 3.000,- Ft
Reiki bérlet (10 alkalom) Rövid kezelés (10 x 25 perc) 18.000,- Ft 18.000,- Ft
Reiki bérlet (10 alkalom) Hosszú kezelés (10 x 40 perc) 27.000,- Ft 27.000,- Ft

A Reiki bérlet átruházható és a vásárlástól számított 3 hónapon belül felhasználható.

 

Reiki története

A Reiki egy spirituális gyakorlat, melyet Mikao Usui japán szerzetes fejlesztett ki 1922-ben. Japán teológia professzor a XIX.század végén a Kurama-hegyen három heti böjt és meditáció után egyfajta „kimeríthetetlen forrású energia segítségével történő gyógyítás” képességében részesült. Rendszerét ma Reiki Usui Ryoho, azaz Univerzális Kozmikus Életenergia Usui-féle Természetes Módszerként ismerjük. A reiki (霊気 vagy レイキ, ejtsd: rejki) japán szó, amely “univerzális életenergiát”  jelent, a csi-kung buddhista változata. Az alapszót két összetevőjére bontva „Rei” és „ki” a japán abc e jeleinek definíciója szerint a „Rei” kozmikus, transzcendens szellemiség, misztikus erő és eszencia. A „ki” a létfontosságú életerő energiája.

 

Mikor kérjünk Reikit?

Mivel a Reiki kezelés igen kevés időt vesz igénybe (25-40 perc) és a hatása azonnal érezhető, eredményesen  növeli a stresszel szembeni ellenállást, a munkakedvet, a koncentrációt.  A heti rendszerességgel végzett energetikai kezelés megelőző hatású, ezért kérje bármikor, amikor úgy érzi a test energia rendszerét feltölteni szükséges.

 

Kinek ajánlott?

 Felgyorsult életünkben az egyre magasabb munkahelyi elvárások miatt, szervezetünkben egyre gyakrabban jelentkeznek különböző tünet-együttesek: kimerültség, koncentráció zavar, ingerültség, fej, nyak, hát fájdalom. A kezelést mindenkinek ajánljuk, akik fontosnak tartják egészségük megőrzését és fizikai közérzetük  javítását.

 

Stressz mint ok

Teljesítményorientált világunkban fokozottan jelentkezhetnek stressz okozta tünetek. A fejlett idegrendszerrel bíró embereknél bizonyítottan az érzelmi reakciók a leggyakoribb stresszorok. Az idegi feszültség hatására izmainkat öntudatlanul megfeszítjük, a kezelés hatására az izmos ellazulnak, a test energia rendszere feltöltődik.